Seminer (21.10.2013)

Sevgili Öğrencilerimiz,

21 Ekim 2013 Pazartesi günü saat 14:30'da Mühendislik Fakültesi Kemal Zaim Sunel Konferans Salonunda,

TMMOB Metalurji Mühendisleri Odası Genel Sekreteri

Sayın Hüseyin Savaş

tarafından

“Metalurji ve Malzeme Sektörü ve Metalurji Mühendisleri Odası”

başlıklı bir seminer verilecektir. Bu tür seminerlere ileride de devam edilmesi ve bu maksatla sektörümüzün önde gelen kişilerinin seminer vermek üzere Bölümümüze davet edilmesi planlanmaktadır. İleride gerçekleştirilecek seminerlerle ilgili bilgiler size ulaştırılacaktır. Öğrencilerimize çok yarar sağlayacağı düşünülen  bu seminerlere Bölümümüz 2., 3. ve 4. Sınıf  öğrencilerinin katılımı zorunludur. Belli bir nedenle (ders çakışması, sağlık sorunu vb) seminere katılmama gerekçesinin seminer öncesinde bizzat öğrenci tarafından Bölüm Başkanlığına bildirilmesi gerekmektedir. Bölümümüz 1. Sınıf ve Hazırlık sınıfı öğrencilerinin de seminerlere katılımı önerilmektedir.

Bu vesile ile hepinize başarılı bir dönem, ve sağlıklı ve mutlu bir bayram dilerim.

Prof. Dr. Naci Sevinç

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı

Not: Seminer ORY 400 kapsamındadır.